Året med tre måneders kommunal gymnastik i Sundhedscenter Østerbro efterfulgt af tre måneders arbejdsprøvning hos DNM-TV som jeg lavede en helt ny webside for.

En meget tam vildkat. Oktober 2008.
I starten løb hun væk, når jeg kom ud, men efterhånden kom hun nærmere og nærmere for til sidst at smyge sig om mine ben. Det skyldes jo nok, at hun fandt ud af, at det var mig, der kom med maden.
Billedet er taget af Merete, som har været flink til at besøge mig i 2008 alene og sammen med Vilner, som har hjulpet mig med at færdiggøre loftet.

Det er helt bestemt et afkom af denne hunkat, som kom fast hos mig indtil 2007 . Det er ikke samme killing. Dette billede er fra oktober 2006, det venstre er fra oktober 2008. Altså tre forskellige katte, de to er sandsynligvis afkom af den store på overstående billede.
Det skal da med, at moderen var meget vild. Hun hvæsede af mig, men ville gerne ha' maden. Hun slog ud efter skeen og mig, og jeg fik da også et par rifter.

Natten mellem 4. og 5. August var der et frygteligt stormvejr. Det var så voldsomt at lyset gik ud og kom ikke igen før end næste formiddag. Så der var hverken fjernsyn, radio eller computer. Med andre ord sad jeg i stearinlysets skær, vel vidende at væltede der et træ ned over huset, var der risiko for, at det blev antændt af alle mine stearin- og  fyrfadslys.
Da jeg vågnede, stod jeg op til dette syn. Jeg hørte det ikke, men der var så mange mærkelige lyde i stormvejret.

Fuglehuset står lige uden for mine vinduer.

Og her ligger så træet savet i passende stykker. Nu skal det "blot" kløves, hvilket det blev det et par dage efter og det fyldte flere rummeter. Efterfølgende fældede vi et par grantræer, som dog mangler at blive kløvet.

I juni havde jeg besøg af en flagspætte med en fed lille unge. Den voksne sad og hakkede i en træstub, hvor den tilsyneladende fik fat i nogle larver, som den fodrede den "lille" med. Dette sceneri udspillede sig lige ude for mine vinduer, og billedkvaliten er ikke god, da jeg har fotograferet gennem persiennerne, så der er udført en del  "reparation" på dem.

 

Tilbage til billeder

Frem til 2009